ZOMERFIT PROGRAMMA by HET SPORTTHEATER

Ieder jaar neem je het jezelf voor. 'Deze zomer zorg ik dat ik fit de zomer in ga.' Maar voor je het door hebt ben je eigenlijk te laat om het echt aan te pakken. Het lukt je zelf niet om op tijd tot actie over te gaan? Laat je dit jaar niet verrassen en start nu. Met het ZomerFit programma is er een plan en de begeleiding om het dit jaar wel te laten lukken. 

Wat houdt het programma in?

In het programma sport je 2x per week met jouw personal trainer en krijg je tweewekelijks voedingsbegeleiding van onze voedingsprofessional. Met deze unieke formule werk je doelgericht naar jouw nieuwe vakantie shape.

Training

In dit programma sport je 2x per week met jouw personal trainer. In de sessies van 45 minuten werk je aan kracht, mobiliteit, conditie en doorzettingsvermogen. Je bepaalt met je coach en trainer jouw persoonlijke einddoel en gaat hiermee aan de slag.

Voeding

Met de persoonlijke voedingscoach van Het Sporttheater ga je aan de slag met het verbeteren van jouw voedingsgewoontes. Waarbij er gekeken zal worden naar jouw leefsituatie, behoeftes en voorkeuren. Samen met de coach maak je jouw voedingsplan die jou helpt fit de zomer in te gaan

Coaching

Zorgen dat je jouw doelen behaalt doe je toch zelf. Maar soms is het goed dat je bewust bent van jouw kracht en valkuilen. Middels coaching helpen wij jou om de juiste keuzes te maken en deze vol te houden zodat je nooit meer een nieuw ZomerFit programma nodig hebt.

Wanneer kun je starten?

Je kunt direct starten met het ZomerFit programma. De daadwerkelijke contactmomenten plannen wij samen met jou in. Er zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar voor dit programma (schrijf je in via het contactformulier).
Het Sporttheater © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram