Personal Training

Wil je een stok achter de deur? Een boost geven aan jouw sportieve traject of heb je extra motivatie nodig? Naast het reguliere abonnement met groepslessen en trainen op de fitnessvloer kun je bij Het Sporttheater ook terecht voor Personal Training.

Je kunt 1-op-1 personal training boeken – lekker persoonlijk! – maar we bieden ook PT aan voor duo’s. Samen met je partner, vriend, vriendin, familielid of collega. Dat scheelt in de kosten en is ook nog eens gezellig. Win-win-situatie toch?

Voordat je bij ons begint met personal training, willen we je eerst beter leren kennen. Wat zijn je doelen? En waarom heb je deze nog niet behaald? Daarna maken we samen een persoonlijk plan dat bij jou past en gaan we aan de slag.

Gratis proefles aanvragen
Dit kun je verwachten:
  • Intakegesprek
  • Trainingen afgestemd op jouw behoeften en doelen
  • Afwisselende workouts
  • Een berg motivatie
  • Altijd persoonlijke aandacht
Onze openingstijden
"Kom eens naar Het Sporttheater. Er heerst hier echt een goede sfeer. Niks moet, alles mag. Het gaat allemaal in een hele joviale stemming. Er wordt hier gelachen en terwijl er toch ook echt serieus gesport wordt. Er worden doelen bereikt hier, maar in een atmosfeer die ik typisch Mays zou willen noemen. Het is gezellig, maar we verliezen het doel niet uit het oog."

De voordelen

Aangepaste trainingen voor individuele doelen en behoeften.
Persoonlijke begeleiding maximaliseert trainings-resultaten.
Verbeterde techniek en veiligheid tijdens oefeningen.
Effectieve strategieën voor gewichtsverlies of spieropbouw.
Aanpassingen aan blessures of beperkingen voor veilige training.
Voedingsadvies afgestemd op fitnessdoelen en levensstijl.
Het Sporttheater © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram